Layered Thai green vegetable curry and rice

Layered Thai green vegetable curry and rice

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • jasmine rice well rinsed and drained
    200 g
  • boiling water plus extra to soak
    240 g
  • Thai green curry paste (see Tip)
    120 g
  • coconut cream
    760 g
  • makrut lime leaves
    7
  • canned bamboo shoots drained
    230 g
  • sweet potato cut into cubes (3 cm)
    500 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • fish sauce gluten free if needed
    50 g
  • palm sugar grated
    15 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, shiitake, Swiss brown)
    200 g
  • fresh green beans trimmed and cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • snow peas
    150 g
  • baby bok choy leaves and stems separated, stems sliced
    3
  • fresh Thai basil or coriander, leaves only, to serve
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1521.8 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 3425.1 kJ / 818.6 kcal
Vetten 42.8 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 38.1 g
Koolhydraten 93.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...