Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
- lemon, cut into cheeks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1742.5 kJ / 417.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 161.8 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Tandoori paneer pizza
1 godz. 30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
15-minute noodles
15 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min