Compatibele versies
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 egg whites
- 400 g canned unsalted black beans
- 2 garlic cloves
- 350 g broccoli, chopped into florets
- 10 sprigs fresh coriander, stems only and cut into thirds, leaves reserved
- 2 eggs
- 75 g lupin flour
- 2 tsp baking powder
- ground black pepper, to taste
- extra virgin olive oil spray
- 430 g fresh mango, sliced thinly
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced thinly
- 25 g fresh baby spinach leaves
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5140 kJ / 1230 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 56 g
- Natrium
- 1110 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min