Compatibele versies
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 egg whites
- 400 g canned unsalted black beans
- 2 garlic cloves
- 350 g broccoli, chopped into florets
- 10 sprigs fresh coriander, stems only and cut into thirds, leaves reserved
- 2 eggs
- 75 g lupin flour
- 2 tsp baking powder
- ground black pepper, to taste
- extra virgin olive oil spray
- 430 g fresh mango, sliced thinly
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced thinly
- 25 g fresh baby spinach leaves
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5140 kJ / 1230 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 56 g
- Natrium
- 1110 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Warm satay bowl
1h 10min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min