Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 1 Lebanese cucumber, thinly sliced
- 70 g radishes, thinly sliced
- 160 g red cabbage, thinly sliced
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 677.5 mg
Alternatieve recepten
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
15-minute noodles
15 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min