Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut and spinach pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g walnuts
- 1 garlic clove (optional)
- 80 g fresh baby spinach
- 150 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
Gnocchi
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp extra virgin olive oil, plus an extra 2 tbsp, to fry
- 520 g gnocchi
- 2 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, extra to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2403 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1457 mg
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Lamb sausage ragu
30 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min