Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto

Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto

4.3 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10u.
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

Walnut and spinach pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • walnuts
    30 g
  • garlic clove (optional)
    1
  • fresh baby spinach
    80 g
  • extra virgin olive oil
    150 g
  • sea salt
    ¼ tsp
Gnocchi
  • water
    1700 g
  • sea salt
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry
    1 tsp
  • gnocchi
    520 g
  • salted butter
    2 tbsp
  • Parmesan cheese extra to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1457 mg
Eiwitten 11.1 g
Calorieën 2403 kJ / 572.2 kcal
Vetten 41.5 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...