Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut and spinach pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g walnuts
- 1 garlic clove (optional)
- 80 g fresh baby spinach
- 150 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
Gnocchi
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp extra virgin olive oil, plus an extra 2 tbsp, to fry
- 520 g gnocchi
- 2 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, extra to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2403 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1457 mg
Alternatieve recepten
Hidden veg sausage rolls
45min
Warm satay bowl
1sa 10 dk
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Yellow Curry noodle soup
20min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Crunchy broccoli salad with speck
10 dk