Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut and spinach pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g walnuts
- 1 garlic clove (optional)
- 80 g fresh baby spinach
- 150 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
Gnocchi
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp extra virgin olive oil, plus an extra 2 tbsp, to fry
- 520 g gnocchi
- 2 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, extra to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2403 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1457 mg
Alternatieve recepten
Beef and cashew nut yellow curry
25min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min