Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 354 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
15-minute noodles
15min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Mushroom and kale risotto
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min