Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 354 mg
Alternatieve recepten
Mushroom bolognaise
45min
15-minute noodles
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 dk
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 dk
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min