Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 408.4 mg
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Shichimi togarashi seasoning
Keine Bewertungen
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Swedish meatballs and mash
50min