Creamy miso mushroom udon

Creamy miso mushroom udon

4.6 95 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    2
  • boiling water
    1500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    40 g
  • fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
    400 g
  • dried udon noodles
    180 g
  • extra virgin olive oil plus extra to stir through
    20 g
  • sesame oil
    ½ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    3
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • white miso paste
    40 g
  • shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 408.4 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 2056.4 kJ / 491.5 kcal
Vetten 32.4 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 16.3 g
Koolhydraten 41.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...