Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 408.4 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Shichimi togarashi seasoning
1sa 10 dk
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min