Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mushroom and kale risotto
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min