Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
Chinese-style chicken
25min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Creamy vegetable rice
25min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Wok-style curried vegetables
35min
Mushroom and kale risotto
55min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Mushroom risotto (TM6)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Warm satay bowl
1h 10min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min