Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
15-minute noodles
15 min
Mushroom and kale risotto
55min
Warm satay bowl
1h 10min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 dk
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 dk
Creamy vegetable rice
25 dk
Chicken and risoni bake
1sa 15 dk
No-waste veggie bolognese (TM6)
3sa
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mushroom risotto (TM6)
30 dk