Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45 min
15-minute noodles
15min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Creamy vegetable rice
25 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Feta, spinach and potato frittata
1h