Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 770.1 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Potato and green pea curry
50min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min