Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 770.1 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Potato and green pea curry
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min