Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 822.3 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Lentil bolognese
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Quick veggie pasta salad
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Butternut mac and cheese
45min
Penne and vegetables
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mexican one-pot pasta
30min
Creamy vegetable rice
25 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min