Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 822.3 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Creamy vegetable rice
25min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Pasta with tuna
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mexican one-pot pasta
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Lentil bolognese
30min
Penne and vegetables
35min