Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 822.3 mg
Alternatieve recepten
Penne and vegetables
35min
Lentil bolognese
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Quick veggie pasta salad
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Creamy vegetable rice
25min
Mexican one-pot pasta
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Vegetarian sausage rolls
40min