Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
- 40 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch cayenne pepper
- 500 g water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 740.8 kJ / 176.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 129.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of tomato soup
25 min
Carrot and coriander soup
30min
Spicy cauliflower soup
20 min
Vegetable soup
35 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Minestrone
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Zucchini soup
25 min
Tomato and red lentil soup
30min
Cream of mushroom soup
20 min