Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
- 40 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch cayenne pepper
- 500 g water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 740.8 kJ / 176.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 129.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cream of mushroom soup
20 Min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min