Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
- 40 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch cayenne pepper
- 500 g water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 740.8 kJ / 176.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 129.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Cucumber soup
25min
Asparagus risotto
40 min
Tomato and red lentil soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Creamy tomato and basil soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Cream of tomato soup
25min