Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g speck, finely diced (see Tip)
- 2 tbsp sunflower seeds
- 4 tbsp raw cashews
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 30 g red onion
- 400 g broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 80 g natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 3 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g dried cranberries
- 100 g Danish feta, crumbled, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.1 kJ / 380.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 766.5 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Chinese-style chicken
25min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Pickled red onions
Geen beoordelingen
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min