Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g speck, finely diced (see Tip)
- 2 tbsp sunflower seeds
- 4 tbsp raw cashews
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 30 g red onion
- 400 g broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 80 g natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 3 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g dried cranberries
- 100 g Danish feta, crumbled, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.1 kJ / 380.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 766.5 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Curried sausages
40min
Raw snickers slice
55min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Mexican corn salad
25min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min