Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice or lime juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves
- 150 g bok choy, cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1924.5 kJ / 458.2 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 479.9 mg
Alternatieve recepten
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Thai beef salad
1h 15min
Superfood salmon salad
1h 5min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Warm satay chicken salad
55min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Fish with ginger lime sauce
35 Min