
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chilli deseeded if preferred
- 3 cm fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion trimmed and cut in halves
- 2 sprigs fresh coriander stems and leaves
-
1
Tbsp lemon juice
of 1 Tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g courgette cut in batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves
- 150 g pak choi cut in thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 512 kcal / 2150 kJ
- Eiwitten
- 49 g
- Vetten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vezels
- 4.5 g