Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion, trimmed and cut in halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
-
1
Tbsp lemon juice
of 1 Tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g courgette, cut in batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 150 g), trimmed and cut in halves
- 150 g pak choi, cut in thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 31.3 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Masala Hake at 55°C
55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min