Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 2 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp dried sage
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Salmon and Salsa
- 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
- olive oil, for frying
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
- 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh coriander leaves
- 480 g ripe tomatoes, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 260 g tinned sweetcorn, drained
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
-
1
avocado, large, sliced
of 2 avocados, small, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2495 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 550 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Halloumi Salad
20 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min