Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min