Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    100 g
  • red wine vinegar
    30 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • fresh watercress
    200 g
  • sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)
    4
  • extra virgin olive oil
    1 tsp
  • water
    500 g
  • couscous
    180 g
  • oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
    2 ½
  • toasted pine nuts (optioneel)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 2525 kJ / 604 kcal
Vetten 31 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...