Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min.
Cod with citrus butter
50 min.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1hod.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1hod.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1hod.