Compatibele versies
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g cod fillets, skinless
- 120 g cornbread, cut in pieces
- 50 g pitted green olives
- 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 cherry tomatoes on the vine
- 10 g orange juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
- 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
- 400 g tenderstem broccoli, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 552 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Raspberry and Lime Mousse
5 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15 min