Compatibele versies
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g cod fillets, skinless
- 120 g cornbread, cut in pieces
- 50 g pitted green olives
- 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 cherry tomatoes on the vine
- 10 g orange juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
- 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
- 400 g tenderstem broccoli, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 552 mg
Alternatieve recepten
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min