
Compatibele versies
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g cod fillets, skinless
- 120 g cornbread cut in pieces
- 50 g pitted green olives
- 20 g olive oil plus extra for brushing and drizzling
- 125 g onions quartered
- 2 garlic cloves
- 30 cherry tomatoes on the vine
- 10 g orange juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- 750 g water
- 600 - 650 g new potatoes halved (2-3 cm)
- 400 g tenderstem broccoli rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 311.9 kcal / 1304.8 kJ
- Eiwitten
- 25.7 g
- Vetten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Natrium
- 552 mg