Compatibele versies
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 700 g cod fillets, skinless
- 120 g cornbread, cut in pieces
- 50 g pitted green olives
- 20 g olive oil, plus extra for brushing and drizzling
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 cherry tomatoes on the vine
- 10 g orange juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
- 600 - 650 g new potatoes, halved (2-3 cm)
- 400 g tenderstem broccoli, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304.8 kJ / 311.9 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 552 mg
Alternatieve recepten
Creamed Cod
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min