Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli

Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli

3.5 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • cod fillets, skinless
    600 - 700 g
  • cornbread cut in pieces
    120 g
  • pitted green olives
    50 g
  • olive oil plus extra for brushing and drizzling
    20 g
  • onions quartered
    125 g
  • garlic cloves
    2
  • cherry tomatoes on the vine
    30
  • orange juice
    10 g
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • water
    750 g
  • new potatoes halved (2-3 cm)
    600 - 650 g
  • tenderstem broccoli rinsed
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 552 mg
Eiwitten 25.7 g
Calorieën 1304.8 kJ / 311.9 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 37.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...