Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 1000 g boiling water
- 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
- 200 g fine green beans, trimmed, halved
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 1 ½ Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp
Tomato Sauce and Fish
- 3 garlic cloves
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Steamed Vegetables
- 500 g boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
One-pot Moussaka
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Tuna Pasta Bake
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Tomato and Haddock Rice
50 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min