Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 1000 g boiling water
- 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
- 200 g fine green beans, trimmed, halved
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 1 ½ Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp
Tomato Sauce and Fish
- 3 garlic cloves
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Steamed Vegetables
- 500 g boiling water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 1280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min