Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (optioneel)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1329 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coronation Chicken
30min
Tuna Pasta Bake
1h
Kedgeree
45min
One-pot Moussaka
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min