Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (optioneel)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1329 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Bacon Casserole
50min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Creamed Cod
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Kedgeree
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Tomato and Haddock Rice
50min