Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 100 g cornbread, cut in pieces
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp fresh coriander leaves
Olive Topping
- 100 g pitted black olives
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp grated Parmesan cheese
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
Cod
- 800 g water
- 500 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g onions, quartered
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 800 g cod fillet, skinless, cut in pieces (4 cm)
- 2 medium eggs, separated
- 70 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2254 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Creamed Cod
45min
Veracruz Fish
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Fennel Risotto
35min