Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 100 g cornbread, cut in pieces
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp fresh coriander leaves
Olive Topping
- 100 g pitted black olives
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp grated Parmesan cheese
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
Cod
- 800 g water
- 500 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g onions, quartered
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 800 g cod fillet, skinless, cut in pieces (4 cm)
- 2 medium eggs, separated
- 70 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2254 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27u.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Pork with Spinach Lentils
20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min