Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Rice
1h 15min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 dk