Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus cream soup
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Ratatouille
40 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Stuffed vegetables
1h 5min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Cream of Asparagus Soup
15min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h