Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 50.22 g
- Koolhydraten
- 3.06 g
- Vetten
- 18.67 g
- Vezels
- 1.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Veracruz Fish
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Coconut Creamed Kale
20min