Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

4.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

Filling
  • fresh spinach leaves rinsed (see tip)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    10 g
  • walnut halves
    50 g
  • fresh basil leaves
    6
  • ricotta cheese
    125 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
Turkey
  • turkey breast, skin on boned and rolled
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 slices
  • water
    1300 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1143 mg
Eiwitten 57 g
Calorieën 2103 kJ / 504 kcal
Vetten 29 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...