Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min