Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
Alternatieve recepten
Veal Pilaf
1h 25min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Pork with Spinach Lentils
20min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Geen beoordelingen
Green Mole Chicken
1 godz.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min