Compatibele versies
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Baby-friendly Quinoa-coated Chicken Goujons with Homemade Tomato Ketchup
1 Std. 20 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Beef Goulash
2h 45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min