
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions cut in wedges
- 120 - 150 g carrots sliced (1 cm)
- 50 - 70 g celery stalks sliced (5 mm)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
of 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 - 3 sprigs fresh thyme
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
- 750 g water
- 150 g bacon lardons
- 250 g fresh mushrooms quartered
- 200 g cream
- 10 g cornflour
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp fresh parsley leaves chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 574 kcal / 2404 kJ
- Eiwitten
- 37 g
- Vetten
- 44 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Natrium
- 980 mg