Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303.5 kJ / 550.6 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1005.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Chicken Étouffée
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min