Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 1376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Beef Stroganoff
1 Std.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Beef Goulash
2 godz. 45 min