Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 832 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Prawn Chow Mein
45min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Sicilian Prawn Salad
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min