Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 832 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Pork with Spinach Lentils
20 min