Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 832 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Tomato basil chicken stew
35min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min