Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Eiwitten
- 172 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Basque Chicken
1h 10min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Seafood Korma
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min