Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Eiwitten
- 172 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Veracruz Fish
30 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Fish Stew
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min