Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Eiwitten
- 172 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Fennel Risotto
25min
Rice with Duck
1h 5 min
Creamed Cod
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Fish and Herb Parcel
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min.
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Veracruz Fish
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min