Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rice vermicelli
- 600 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 Tbsp soy sauce
- 300 g raw prawns, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, deseeded, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp fish sauce
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
-
20
g rice wine
of dry sherry - 20 g oyster sauce
- 30 g sunflower oil
- 3 spring onions (approx. 20 g), finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef with Mushrooms
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Tom Yum with Prawns
25min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Prawn Tacos
30 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min