Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rice vermicelli
- 600 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 Tbsp soy sauce
- 300 g raw prawns, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, deseeded, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp fish sauce
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
-
20
g rice wine
of dry sherry - 20 g oyster sauce
- 30 g sunflower oil
- 3 spring onions (approx. 20 g), finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Crab & Prawn Linguine
25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Peking Chicken
45min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Braised Chicken with Chestnuts
40min