Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rice vermicelli
- 600 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 Tbsp soy sauce
- 300 g raw prawns, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, deseeded, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp fish sauce
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
-
20
g rice wine
of dry sherry - 20 g oyster sauce
- 30 g sunflower oil
- 3 spring onions (approx. 20 g), finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Peking Chicken
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Seafood Laksa
25 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min