Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rice vermicelli
- 600 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 Tbsp soy sauce
- 300 g raw prawns, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, deseeded, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp fish sauce
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
-
20
g rice wine
of dry sherry - 20 g oyster sauce
- 30 g sunflower oil
- 3 spring onions (approx. 20 g), finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Prawn Chow Mein
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Peking Chicken
45min