Apparaten en accessoires
Fish and potatoes with tomato sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste1 tsp
-
onions cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces100 g
-
white wine (optioneel)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
33 g
Calorieën
1269 kJ /
302 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Creamy mushroom soup
20 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Pumpkin soup
35 Min
Lemon cake
2 Std.
Ratatouille
40 Min
Potato cakes
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min