Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
-
6
hake steaks (120-200 g each)
of 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 2 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 50 g white wine (optioneel)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Steamed Fish
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Stir-fried Vegetables
10min
Cod with citrus butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min