Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g carrots, cut in pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
- 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen peas
- 350 g chicken breasts, skinless, diced (1-1.5 cm)
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g double cream
- 20 g freshly squeezed lemon juice (1 lemon)
- 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh bean sprouts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Tuna Pasta
30 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Rice pudding
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min