Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g red peppers, thinly sliced then cut in pieces (3 cm)
- 70 g celery stalk, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 900 g water
-
350
g fresh edamame beans
of 350 g frozen edamame beans, defrosted - 70 g dried pasta (e.g. amori or macaroni)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian vegetable curry
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Chickpea soup with spinach
40 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Millet Cakes
1h 5 min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Chickpea Gratin
1h
Lentil moussaka
2h 20 min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Seitan Chilli
25 min
Quinoa Broth
35 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min