Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g red peppers, thinly sliced then cut in pieces (3 cm)
- 70 g celery stalk, thinly sliced
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 900 g water
-
350
g fresh edamame beans
of 350 g frozen edamame beans, defrosted - 70 g dried pasta (e.g. amori or macaroni)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Spring Vegetable Soup
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Garlic and White Bean Stew
50min
Watercress and Oat Soup
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Seitan Chilli
25min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Prawn Chow Mein
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Chick Pea Curry
35min