Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g black-eyed beans, dried (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 800 g water, plus extra for soaking beans
- 150 g carrots
- 150 g leeks
- 300 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled
- 1 - 2 tomatoes, to taste
- 30 g tomato purée
- 20 g cider vinegar
- 40 g soy sauce
- 20 g maple syrup
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sweet paprika
- ¾ tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min