
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g bulgur wheat
- 100 g raisins (optioneel)
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 5 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 150 g onions halved
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
200
g sweet potatoes peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
of 200 g pumpkin peeled, cut in pieces (approx. 3 cm) - 150 g carrots sliced (approx. 1 cm)
- 80 g daikon radish sliced (approx. 1 cm)
- 100 g french beans trimmed, halved
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 pinches ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)
- 200 g courgettes sliced (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 409 kcal / 1713 kJ
- Eiwitten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vezels
- 13 g