Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g bulgur wheat
- 100 g raisins (optioneel)
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 5 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, halved
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
200
g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
of 200 g pumpkin, peeled, cut in pieces (approx. 3 cm) - 150 g carrots, sliced (approx. 1 cm)
- 80 g daikon radish, sliced (approx. 1 cm)
- 100 g french beans, trimmed, halved
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 pinches ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
- 200 g courgettes, sliced (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1óra
Cape Malay Vegetable Curry
35p
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25p
Chickpea, Squash and Kale Stew
45p
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetarian Chilli
35p
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45p
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45p
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40p
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25p
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40p