Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 15 g fresh coriander, 5 g stalks, cut in pieces, and 10 g leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp chilli flakes
- 30 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 250 g basmati rice (see tip)
- water, for cooking rice
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 tsp garam masala
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp chilli powder, mild
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp curry powder, medium
- 400 g tinned coconut milk
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 250 g ready-to-eat Puy lentils (1 pouch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2131 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Natrium
- 626 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Coconut Dhal
20 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Vegetarian Chilli
35min
Paneer Makhani
1h