Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved
- 50 g Medjool dates, pitted, halved
-
20
g tamari
of light soy sauce - 20 g rice wine vinegar
- 50 g cashew butter or nut butter of choice (see tip)
- 50 g lime juice
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 25 g mixed seeds
- 200 g tempeh, cut in 12 slices
- 100 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 684 mg
Alternatieve recepten
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h