Compatibele versies
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
of light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2133 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 892 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min