Compatibele versies
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 10 g lime juice
- 5 g sesame oil
- 60 g rice vinegar
- 25 g maple syrup
- 25 g toasted sesame seeds
- 30 g cornflour
-
60
g tamari
of light soy sauce - ½ tsp dried chilli flakes
- 900 g cauliflower florets, halved if large
- 250 g basmati rice
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 1 red chilli, halved, seeds removed
- 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g hoisin sauce
- 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2133 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 892 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Coconut and Spinach Dahl
50 min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min