Compatibele versies
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g raw cashew nuts
- 40 g rocket leaves
- 40 g fresh baby spinach
- 80 g strawberries, hulled, sliced
- 80 g raspberries
- 100 - 150 g goat's cheese, sliced (5 mm), to taste
- 20 g red onion, sliced (5 mm)
- 10 g mustard
- 10 g runny honey
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 10 g white wine vinegar
- 30 g water
-
30
g rapeseed oil
of 30 g olive oil - 2 Tbsp pomegranate seeds (optioneel)
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2396 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 325 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Sicilian Salad
30min
Pink Smoothie
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min