Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g miso
- 30 g sugar
-
1
Tbsp honey
of mirin -
2
Tbsp white wine
of sake - 1 Tbsp soy sauce
- 4 Tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g tinned chickpeas, drained (approx. 500 g drained chickpeas)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g green beans
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1628.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Shakshuka
50min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min