Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g miso
- 30 g sugar
-
1
Tbsp honey
of mirin -
2
Tbsp white wine
of sake - 1 Tbsp soy sauce
- 4 Tbsp sesame oil
- 4 white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
-
200
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm) - 800 g tinned chickpeas, drained (approx. 500 g drained chickpeas)
- 300 g water
- ½ tsp salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g green beans
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1628.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Yakisoba
35 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min