Compatibele versies
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 15.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Barley Stew
50 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Prawn Saganaki
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Polenta with Ratatouille
1ωρ. 20 λεπτ.
Tuscan Bean Soup
50 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min