Compatibele versies
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 15.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Sardine and Pea Pilaf
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Creamed Cod
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min