Compatibele versies
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 15.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Quinoa Broth
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min