Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Mediterranean Salad
25min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min