Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min