Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min