Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Shakshuka
50min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min