Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Pea Gazpacho
4h 15 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Seafood Korma
40 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Crayfish Pies
1h 15 min
Creamed Cod
45 min