
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock fillets sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil drained
- 300 g frozen chopped spinach thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne pasta sheets
- 120 g mozzarella sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kcal / 2066 kJ
- Eiwitten
- 35.7 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47.3 g