Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35 min.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h