Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Tuna Pasta
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Tomato and Haddock Rice
50min