Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Creamed Cod
45min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Cape Malay Vegetable Curry
35min