Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 Tbsp sultanas
- 200 g preserved red peppers, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch dried mint
- 300 g basmati rice, rinsed
- 700 g water, boiling, plus extra for soaking
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 cinnamon stick
- 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
- 200 g frozen green peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- flaked almonds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Mushroom bolognaise
45min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min