Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g dried pasta, green
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 200 g green asparagus, cut in pieces (4-5 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 230 g fat-free plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Indian vegetable curry
50 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Potato Curry
12 godz. 50 min
Chickpea Gratin
1 Std.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min