Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g tinned butter beans, rinsed and drained
- 100 g red peppers, quartered
- 100 g green peppers, quartered
- 100 g onions, quartered
- 70 g black olives, pitted, halved
- 50 g olive oil
- 40 g sherry vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Quinoa Salad
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Mediterranean Salad
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Super Quick Broccoli Salad
5 min