Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g tinned butter beans, rinsed and drained
- 100 g red peppers, quartered
- 100 g green peppers, quartered
- 100 g onions, quartered
- 70 g black olives, pitted, halved
- 50 g olive oil
- 40 g sherry vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Beetroot Salad
10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min