Iranian Vegetable Stew

Iranian Vegetable Stew

3.8 56 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter diced
    50 g
  • onions quartered
    200 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • cumin seeds
    1 ½ tsp
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)
    600 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)
    750 g
  • lime washed, pierced 2-3 times
    1
  • fresh green chilli whole, slit on one side
    1
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • water
    700 g
  • tomatoes quartered
    4
  • spinach
    150 g
  • dried sour cherries
    15 g
    15 g dried barberries
  • Greek yoghurt for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7.8 g
Calorieën 1113 kJ / 266 kcal
Vetten 9.7 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...