Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Potato Curry
12h 50min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min