Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Quinoa Broth
35 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Potato Curry
12sa 50 dk
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min