
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves to taste
- 120 g red onions quartered
- 40 g olive oil
- 1 Tbsp sweet smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch saffron threads (optioneel)
-
400
g smoked firm tofu diced (1 cm)
of marinated tofu diced (1 cm) - 250 g roasted red peppers, preserved sliced (1 cm)
- 500 g cooked rice leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches
- 50 g tomato purée
- 250 - 300 g boiling water (see tip)
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g frozen peas defrosted
- fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
- 3 lemons 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 362 kcal / 1515 kJ
- Eiwitten
- 19 g
- Vetten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 1033 mg