Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g red onions, quartered
- 40 g olive oil
- 1 Tbsp sweet smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch saffron threads (optioneel)
-
400
g smoked firm tofu, diced (1 cm)
of marinated tofu, diced (1 cm) - 250 g roasted red peppers, preserved, sliced (1 cm)
- 500 g cooked rice, leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches
- 50 g tomato purée
- 250 - 300 g boiling water (see tip)
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g frozen peas, defrosted
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- 3 lemons, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 1033 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veggie Wellington
2 Std.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetable Stroganoff
30min
Seitan Chilli
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min