Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g red onions, quartered
- 40 g olive oil
- 1 Tbsp sweet smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch saffron threads (optioneel)
-
400
g smoked firm tofu, diced (1 cm)
of marinated tofu, diced (1 cm) - 250 g roasted red peppers, preserved, sliced (1 cm)
- 500 g cooked rice, leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches
- 50 g tomato purée
- 250 - 300 g boiling water (see tip)
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g frozen peas, defrosted
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- 3 lemons, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 1033 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Seitan Chilli
25min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min