Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm tofu
- 60 g light soy sauce
- 40 g cornflour
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 ¾ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g pineapple, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red pepper, cut in pieces (5 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 55 g tomato ketchup
- 115 g caster sugar, plus 1 tsp
- 55 g rice vinegar, plus 1 tsp
- 1155 g water
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 300 g white long grain rice
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- spring onions, thinly sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3311.2 kJ / 791.4 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 124.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1783.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Paneer Tikka Pizza
2h
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min