Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Sheets
- 120 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- 70 g sweet potato, cooked and cooled, cut in pieces
- 1 tsp olive oil
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g semolina
Lentil Ragout
- 70 g carrots, cut in pieces
- 70 g onions, quartered
- 20 g celery, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 200 g lentils
- 80 g red wine
- 750 g tinned chopped tomatoes
- 350 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Béchamel Sauce
- 700 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- 65 g plain flour
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 25 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 685 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min