Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragout
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, sliced
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
-
400
g tomato sauce
of tomato passata - 100 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
Pasta
- 1000 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 320 g dried pasta (e.g. penne)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 749 mg
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Vegetarian Chilli
35 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min