Pasta with Vegetable Ragout
TM6

Pasta with Vegetable Ragout

4.5 (229 beoordelingen)

Ingrediënten

Ragout

  • 30 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, sliced
  • 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g tomato sauce
    of tomato passata
  • 100 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing

Pasta

  • 1000 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 320 g dried pasta (e.g. penne)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1713 kJ / 407 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
63 g
Vetten
10 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
749 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten