Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragout
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, sliced
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
-
400
g tomato sauce
of tomato passata - 100 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
Pasta
- 1000 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 320 g dried pasta (e.g. penne)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 749 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetarian Chilli
35min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Vegetable pasta sauce
40min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min